pondělí 12. listopadu 2012

Oblaca


Žižkovská věž a její okolí prochází postupně inovací. Interiér je již zrekonstruován a musím říct, že to skutečně stojí za to. O víkendu jsem v rámci narozeninové oslavy navštívila tamní bar (3. patro věže, 66 metrů, rozděleno na restauraci/bistro/bar Oblaca). Ceny jsou trochu vyšší, ale přiměřené tomu, co dostanete. Pokud chcete večer s přáteli zajít na drink a spojit to se zážitkem, Oblaca jsou to pravé místo. My jsme dostali legendární Cosmopolitan s mlhou provoněnou vůní pomeranče a snítkou levandule nebo např.Daiquiri s cukrovou vatou! A výhled na celou Prahu je skvělým bonusem. Určitě se co nejdříve chystám zajít ochutnat, co nabízí jejich kuchyně.

A k samotné oslavě. Oslavenci zadali dress code Formal/Black tie a bylo skvělé, že naprostá většina gratulantů jej i dodržela (v rámci svých možností, samozřejmě). Já jsem zvolila klasické malé černé, přes ně sako stejné délky, elegantní clutch a nové platformy z kolekce Jeffrey Campbell, kterou teď nabízí v The Address Idea. Byl to báječný večer, djs hráli skvěle, elegance z nás sálala.

Tímto ještě jednou přeju všechno nejlepší Lu a Fráňovi!!!


 A ještě pár fotek z instagramu:


 Pozn.: Sako H&M, šaty Newyorker, boty Jeffrey Campbell (prodává The Address Idea)


4 komentáře:

  1. jak se chodí na těch botech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně v pohodě, jsou pohodlný, měkký, ačkoliv se může zdát, že je váha jen na bříškách, tak tomu tak neni, je pohodlně rozložená... jediný problém je z kopce nebo ze schodů, to se musí hlídat rovnováha. ))

      Vymazat
  2. Jsi zpět, super ! )))) ... a já prostě nevěřím že se na těch botech nepřevažuješ dozadu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no z kopce nebo ze schodů dolů se převažuju právě spíš dopředu :D

      Vymazat