čtvrtek 26. dubna 2012

Yesterday story


Někdy je málo času a je potřeba skloubit více věcí dohromady, jako práci, sport apod. Já to včera zkombinovala tak, že jsem cestu domů z práce podnikla na longboardu a dle toho se odvíjel i můj outfit. Ačkoliv mají být vansky ty právé boty na ježdění, po pár kilometrech se mi udělaly takové puchýře, že jsem musela sešlápnout paty, dojet zbytek cesty tramvají a číst si. Možná za to mohly jen špatné ponožky…



how do you make gifs






...cestou jsem se stihla stavit i ve smíchovském nákupáku a pořídit jednu z vybraných košil z předchozího příspěvku. Je jasný, že jsem jí prostě musela mít. Mám ji dnes hned na sobě, tak pravděpodobně budou nějaké fotky. Jinak do Berlína už se těším příští týden a Alchymistu jsem se rozhodla přečíst, když už kolem toho opadl ten největší boom (co byl před pár lety). Ten mi vždy něco zprotiví a pak se věcem bráním. Jaký je váš názor na Paulo Coelha a jeho knihy?

Alice


 Pozn.: Bunda Hells Bells (prodává The Address Idea), košile a prsteny H&M, nátělník Newyorker, legíny F&F, boty Vans, brýle Lindex

6 komentářů:

  1. no jestlis jela z barandova dolu na longboardu tajk to reálnej klobouk dolu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paolo Coelho je skvělej... kříž na krku je skvělej...boty jsou taky skvělý (jsou to vans era nebo authentic?), ale jinak je vidět že máš málo času, 3 chyby v i/y v jednom článku fuj )))

    OdpovědětVymazat
  3. @Lucka: měla jsem na Smíchově nějaké pochůzky, jela jsem odtamtud... downhill absolutně nedávám, není třeba mě přeceňovat. )))

    @Anonym: čtu teď knížní předlohu k seriálu Hra o trůny, pak se hned pustím do toho Alchymisty hned pustím, Vansky jsou Authentic... jinak pravopisných chyb jsem našla dokonce více, i mistr tesař se někdy utne, díky za upozornění! )))

    OdpovědětVymazat
  4. Ha ha, cist knizku podle toho jestli uz opadl nejvetsi boom... V tom pripade nechapu, ze jezdis na longboardu, kdyz ti tak strasne vadi veci, ktery jsou zrovna v kurzu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že je to všechno jedna velká, úplně zbytečná komedie...Chyby ve slohu, v pravopise bych ještě spolkla, ale dřív to byl blog o módě! Teď už je to spíš jen deníček puberťačky v dospělým těle. Končim.

      Vymazat
  5. @Anonym: Taky názor a věc na zamyšlenou. Díky. V tomhle případě si myslím, že už ani neni očekávána žádna odpověď ode mě. Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat