čtvrtek 28. července 2011

Denim Heads


Milujete denim, zn. kvalitní? Pak by jste měli určitě zavítat do obchodu Qubus x Denim Heads, jako jsme to udělaly my. Vzhledem k tomu, že milujeme oblečení (to asi netřeba ani zmiňovat), musely jsme si vyzkoušet všechno možný i nemožný, co tenhle obchod nabízí. Při té příložitosti jsme se rozhodly vše nafotit, což poslední dobou opravdu zbožňujeme, a takto spontánně vám vybrané kousky odprezentovat.

Ačkoli si zde vyberou ze super džín i zástupkyně něžného pohlaví, my se zaměřily hlavně na pánskou kolekci. Je tu zastoupení mnoha značek jako japonské, ručně vyráběné MOMOTARO JEANS, Japan Blue, INDIGOFERA, Denim Demon a další, nebo třeba praktické tašky značky QWSTION.







Jako rekvizity jsme použily designové kousky značky Qubus. Tenhle současný český a konceptuální design má na svědomí Jakub Berdych s Maximem Velčovským a další, se kterými spolupracují. Zaměřují se především na oblast interiérů, architektury a grafického designu. Jelikož máme kromě módy rády i jiné zajímavé věci, tyhle někdy dost ulítlý kousky nás hrozně baví!








Tímto děkujeme obchodu Qubus x Denim Heads, který najdete na adrese Rámová 3, Praha 1, za možnost vyzkoušení a nafocení všech kousků, celé jsme si to skvěle užily! Vřele doporučujeme všem pánům, kteří mají rádi kvalitu a hlavně pohodlí (všechna ta bavlna apod. je na těle vážně neskutečně příjemná). Pro holky je to tip na dárek svým drahým polovičkám, už jen proto, aby si z daného presentu mohly udělat svoje "boyfriend jeans". Více info přímo v obchodě nebo na stránkách http://www.denimheads.cz/

Pozn. na závěr: Romantické večery v horském srubu nemůžete trávit bez nejteplejších dek značky INDIGOFERA!!!






3 komentáře:

  1. presne take rifle a aj topanky zhanam,mnaam:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nicol, v Praze určitě neváhej navštívit Denim Heads, džíny si tam určitě vybereš... boty tam neseženeš, ale určitě jsme schopny poradit i s tím. :)

    OdpovědětVymazat