neděle 26. května 2013

Delicate Check #04


Taky jste se nemohli dočkat jako já? Tak je to tady! První oficiální rozhovor se slovenskými HAHA Crew o Rapu a o hlavně o Módě, která nás v Delicate Check zajímá. Minulý víkend jsme si udělali výlet do Bratislavy, kde jsme se s klukama na rychlo sešli a natočili další díl. Můžete je milovat i nenávidět, důležitý je mít je v hledáčku, protože přináší čerstvý vítr do toho našeho československého rybníčku a to po všech stránkách. Víc takových hostů!



A hlavně sledujte Delicate Check by YouDunnKnowTV! Děláme to pro vás a bude toho jen přibývat!


A pokud vám HAHA Crew ještě nic neříká, měli by jste vidět jejich street video k tracku Rap a Móda, tady je:





pondělí 20. května 2013

Delicate Check in Soundbomb/Radio 1

Nedávno jsme spolu s Diomem z YDNKNW.TV byli na návštěvě u Double J v pořadu Soundbomb na Radiu 1, abychom řekli něco k naší youtube fashion relaci Delicate Check. Pokud jste nestihli poslouchat, zpracovali jsme pro vás záznam z rozhovoru. Já tak po své premiéře před kamerou, mám za sebou i první rozhovor. Ehhhmmmm, v podstatě, v podstatě, vlastně, vlastně, snad jsme řekli vše důležité. Pokud vás napadnou jakékoliv další dotazy, pište na všechny facebooky, twittery nebo na ASK.fm.

čtvrtek 9. května 2013

Oh, Lay Me Down!

Pokud jste tohle ještě neslyšeli, tak to okamžitě dávejte. To je povinnost. Koušu si z toho nehty. Ten sound, to video, ty hadry, Skepta! Lay Her Down, Kano na featu... H E A V E N <3